Duitse wijnen bestellen - Q-Vignes Wijnimport

Duitse wijnen bestellen

Heerlijke Duitse wijnen bestellen, doet u bij dé specialist in De Bilt. Q-Vignes Wijnimport heeft een uitgebreid aanbod aan Duitse wijnen. Deze wijnen worden door ons eigen team geselecteerd en rechtstreeks geïmporteerd van kleinschalige wijnboeren in Duitsland. Hierdoor heeft de wijn karakter en authenticiteit. Ons team bestaat uit ervaren medewerkers die een passie hebben voor wijn. Wij geven u graag deskundig advies op maat en leveren een uitstekende service aan al onze klanten.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Duitse wijnen bestellen bij dé specialist

Bij het bestellen van Duitse wijnen in onze winkel of webshop bent u verzekerd van unieke en lekkere wijn van de boer. Doordat we deze met zorg selecteren, bent u verzekerd van goede wijn. Wanneer u Duitse wijnen wilt bestellen, heeft u een ruime keuze. Zo kiest u onder andere voor de volgende soort wijnen:

  • Rode wijn: Spätburgunder ‘holzfass gereift’, Endinger Engelsberg uit 2016, Trocken van wijnhuis Weingut Knab.
  • Witte wijn: Schlossgut Liebieg – Riesling Brut.
  • Rosé wijn: Spätburgunder Rosé Trocken uit 2018 van wijnhuis Weingut Knab.

Bekijk ons aanbod

Ontvang deskundig en persoonlijk advies

Wilt u graag een keer Duitse wijnen bestellen, maar weet u niet zeker welke wijn bij uw smaak past? De experts in onze winkel geven u graag deskundig en persoonlijk advies. Bent u niet in de gelegenheid om onze winkel te bezoeken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 27 229 697. Ook het sturen van een e-mail naar webshop@qvignes.nl behoort tot de mogelijkheden.