Kwaliteitswijnen - Q-Vignes Wijnimport

Kwaliteitswijnen

Wanneer u een speciale gelegenheid heeft, wilt u natuurlijk kwaliteitswijnen serveren. Bij Q-Vignes Wijnimport heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment kwaliteitswijnen uit heel Europa en Azië. Ons doel is om wijn van hoge kwaliteit en met een authentiek karakter te leveren tegen een gunstige prijs. Om onze klanten de lekkerste wijnen aan te bieden, hebben wij elke twee weken nieuwe aanbiedingen.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Kwaliteitswijnen voor particulier én bedrijf

Omdat wij het belangrijk vinden om kwaliteitswijnen van deskundige wijnboeren te verkopen, selecteren én importeren wij zelf de wijn uit ons assortiment. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Q-Vignes Wijnimport heeft een klein team, waardoor wij standaard goede en persoonlijke service kunnen verlenen aan u als klant. Hierbij maakt het niet uit of u als particulier, restaurant of winkel bij ons wijn bestelt. Wij helpen u graag verder!

Bekijk ons aanbod

Bestel wijn uit ons wisselende assortiment

Wij proberen ons assortiment constant te vernieuwen. Bent u op zoek naar een goede wijn, maar is deze op dit moment niet beschikbaar in ons assortiment? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via 06 27 229 697 of stuur een e-mail naar webshop@qvignes.nl. Plaats u online een bestelling van boven de € 100,-, dan betaalt u geen verzendkosten. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel in De Bilt voor onze kwaliteitswijnen.