Beste Wijnvrienden,

Soms heb je een tijdje afscheid genomen van een oude, favoriete wijn. Gewoon, omdat het zo liep. Maar dat betekent niet dat je deze wijn ook echt vergeten bent. Zo ook met deze weekaanbieding.
Profiteer van een extra scherpe actie op deze favoriet van enige tijd geleden. Bestel ‘m hier!

Extra verkoopdagen in december!

December Feestmaand staat voor de deur. En dat betekent een stapje extra in de keuken en natuurlijk ook een fijne, passende wijn bij uw mooie gerechten. Laat u uitgebreid en goed adviseren door onze adviseurs in de winkel aan de Looydijk. Dat gaat nu extra makkelijk door de extra verkoopdagen in december!

Zondag 22 december; 12.00 – 16.00 uur
Maandag 23 december; 11.00 – 17.00 uur
Dinsdag 24 december; 11.00 – 16.00 uur

Dinsdag 31 december; 11.00 – 16.00 uur

Weekaanbiedingen

Bodegas Enguera – Angelical 2015, DO Valencia, Spanje

Een heerlijke, volle blend van Tempranillo, Monastrell en Syrah. Krachtige, fruitige stijl wijn. Hij rijpt 12 maanden op nieuwe barriques, maar heeft genoeg structuur zodat het hout nooit overheerst. Warm en intens, confituur, laurier en pruimen. Stevig, mondvullend, soepel en krachtig. Lekker! De ‘Angelical’ is recent zeer positief beschreven in het wijnblad ‘Perswijn’. Dé Herstwijn bij uitstek!

Nu voor € 8,95 per fles bij 6 flessen!

Viento Aliseo – Viognier 2018, DO la Mancha, Spanje

De Viognier heeft een heldere goudgele kleur. De geur is rijk en aromatisch met een herkenbare bloemigheid en veel citrusfruit. De smaak is stevig en vol, met veel fruit van onder andere grapefruit, perzik en witte bloemen. Een wijn met een mooie zuurgraad, veel frisheid en een lekkere, lange afdronk. Doordrinkbaar en vooral erg lekker!

Nu voor € 7,50 per fles bij 6 flessen!

Viento Aliseo – Tempranillo/PV 2017, DO la Mancha, Spanje

De wijn is een blend van 70% Tempranillo en 30% Petit Verdot (een laat rijpend druivenras, dat in de warme zomers van La Mancha uitstekend rijpt). De wijn heeft een donkerode/paarse kleur met in de geur een aantrekkelijke bouquet van kersen en bessenfruit. De wijn is vol en stevig en heeft een zeer fraaie structuur. In de smaak veel kersenfruit en een hintje chocolade. De afdronk is evenwichtig, krachtig en houdt lekker lang aan. De wijn combineert goed met alle pasta’s, rood vlees en hardere kazen.

Nu voor € 7,50 per fles bij 6 flessen!

Profiteer van deze heerlijke wijnen en van de extra verkoopdagen in  december. Samen maken we er weer een heerlijk feest van! Natuurlijk zijn alle aanbiedingen ook veilig, makkelijk en snel te bestellen op www.qvignes.nl
Hartelijke groet,

Team Q-Vignes Wijnimport