Wijn van de boer - Q-Vignes Wijnimport

Wijn van de boer

Bij Q-Vignes Wijnimport koopt u de heerlijkste wijn van de boer. Wij geloven dat de echte smaak van wijn voortkomt uit het unieke van de wijngaard van de boer, zoals de bodem. Wanneer alle aspecten goed zijn, wordt de perfecte wijn gemaakt. Of u nu als wijnliefhebber, eigenaar van een restaurant of wijnwinkel op zoek bent naar de heerlijkste wijn die rechtstreeks van de wijnboeren in Europa komt, u kunt altijd perfect terecht bij Q-Vignes.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Onze zorgvuldig geselecteerde wijn komt rechtstreeks van de boer

De wijn die u bij ons bestelt, heeft karakter en wordt met zorg en liefde geselecteerd en geïmporteerd van boerderijen in heel Europa. Wij geloven in het vakmanschap en de passie van goede wijnmakers. Zo halen wij onze wijnen onder andere uit Duitsland, Portugal, Bulgarije, Frankrijk en Italië. Doordat we zelf onze wijnen selecteren, is ons wijnassortiment uniek en uitgesproken ten opzichte van andere winkels. Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van kwalitatieve wijn van de boer.

Bekijk ons aanbod

Kom langs in onze winkel voor de lekkerste wijn

Bent u nieuwsgierig naar onze unieke wijn die regelrecht van de boer in Frankrijk, Spanje of een ander land komt? Kom dan eens langs in onze winkel in De Bilt. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wilt u wel meer weten over onze wijn? Bel dan naar 06 27 229 697 of stuur een e-mail naar webshop@qvignes.nl. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om online uw favoriete wijn te bestellen. Wij bezorgen deze tegen een kleine vergoeding op de door uw gewenste locatie.