Wijnproeverij cadeau geven - Q-Vignes Wijnimport

Wijnproeverij cadeau geven

Kent u een echte wijnliefhebber en wilt u hem of haar een wijnproeverij cadeau geven? Q-Vignes Wijnimport is dé wijnspecialist in de omgeving van Utrecht. Dit doen wij in onze winkel of op een door u gewenste locatie. Wilt u als bedrijf uw medewerkers een wijnproeverij cadeau geven als beloning voor hun goede werk? Wij organiseren graag een wijnproeverij bij u op locatie voor al uw personeel.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Verras een liefhebber door een wijnproeverij cadeau te geven

Is uw partner, collega of familielid een echte wijnliefhebber? Dan kunt u natuurlijk een goede fles wijn kopen en deze in laten pakken als cadeau. Een goede fles wijn wordt door veel mensen erg gewaardeerd. Maar wilt u een wijnliefhebber echt verrassen met een mooi geschenk? Dan is het geven van een wijnproeverij als cadeau een perfect idee! Wij organiseren geregeld een wijnproeverij in Utrecht en omgeving. Tijdens deze proeverij proeft u niet alleen de heerlijkste wijnen, maar leert u op een ontspannen manier alles over verschillende soorten wijn.

Bekijk ons aanbod

Neem contact op voor meer informatie

Onze medewerkers vertellen u graag alles over onze wijnen tijdens een wijnproeverij. Wilt u de proeverij helemaal afmaken? Combineer dan de wijnproeverij met heerlijke hapjes die goed passen bij de diverse wijnen die geproefd worden. Heeft u vragen over de mogelijkheden van het geven van een wijnproeverij als cadeau? Wij geven u graag meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar 06 27 229 697 of door het sturen van een e-mail naar webshop@qvignes.nl.