Jij en Q-Vignes - Q-Vignes Wijnimport

Wijn en beleving:
Q-Vignes

Ben je op zoek naar een passende wijn voor het aankomende diner met je schoonouders? Zoek je een lekkere wijn voor jouw housewarming? Heb je in restaurant X een heel lekkere wijn gedronken en wil je weten waar deze te koop is? Zomaar een greep uit de vele vragen die wij in onze winkel gesteld krijgen.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Jij en Q-Vignes

En geen vraag is te gek of wij vinden samen met jou het juiste antwoord. De medewerkers van Q-Vignes weten nagenoeg alles van hun wijnen en de wijngebieden/producenten waar de wijnen vandaan komen.

Wil je op een ontspannen manier verschillende soorten wijn proeven en er intussen ook nog wat van opsteken? Of een keer een ander feestje dan gewoonlijk, denk dan aan de Q-Vignes wijnproeverijen.

Regelmatig organiseren wij met en voor onze klanten gezellige en leerzame proeverijen. In een paar uur leer je al veel over de wijnen die je proeft. Bij ons in de winkel, of op een (kantoor)locatie? Een specifiek thema of algemeen, een informeel of juist een wat meer educatief karakter?

Bekijk ons aanbod

Bij ons is alles mogelijk!

Natuurlijk combineren we onze proeverijen graag met de lekkerste hapjes. Benader ons gerust per mail of telefoon. Of doe direct een aanvraag.

 

Bel of schrijf Jan Giesbers 06-2722 9697 of jan.giesbers@qvignes.nl.

​Jij hebt invloed op ons assortiment!

Wij kunnen dan wel enthousiast en helemaal weg zijn van onze wijnen maar we willen vooral dat onze klanten ze ook lekker vinden! Van harte nodigen we je dan ook uit om deel te nemen in ons “Proefpanel”. Authenticiteit en karakter staan bij al onze wijnen voorop. Dat betekent dat de herkomst (druif, bodem, klimaat) in de wijn terug te vinden moet zijn. Eenmaal per maand komt het panel bijeen om nieuwe wijnen te proeven, te analyseren en te beoordelen. Samen beslissen we dan of de wijn in het assortiment wordt opgenomen. Mee proeven? Stuur ons dan een mailtje.

 

Bel of schrijf Jan Giesbers 06-2722 9697 of jan.giesbers@qvignes.nl.