Voor wijnwinkels - Q-Vignes Wijnimport

Voor
Wijnwinkels

Iedere wijnwinkel heeft zijn eigen grote en kleinere leveranciers voor een passend assortiment. Met onze eigen import van eigenzinnige, lekkere en betaalbare wijnen helpen wij u graag in het verder ‘verfraaien’ van uw assortiment.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Een echte toevoeging op uw assortiment

De voordelen zijn duidelijk: Q-Vignes importeert de wijnen en is voorraad houdend; voor u geen administratieve rompslomp en geen financieel risico.

U bestelt alleen die wijn in die hoeveelheden die u nodig heeft tegen aantrekkelijke tarieven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kennismakingsgesprek.

Bel of schrijf Jan Giesbers 06-2722 9697 of jan.giesbers@qvignes.nl.

Bekijk ons aanbod

Welke wijnen/wijnhuizen zijn voor u te bestellen?

Onderstaande lijst bevat alle wijnhuizen die Q-Vignes zelf importeert. Niet in alle gevallen voert Q-Vignes het gehele gamma van het betreffende huis. Heeft u vragen, aarzel niet en neem contact met mij op via telefoon of stuur een e-mail.

Levering in onderling overleg.

Weingut KNAB; Kaiserstuhl, Baden, Duitsland

Knab wordt algemeen erkent als een van de betere wijnmakers in Baden, zeker op het gebied van zijn weisser- grauer (beide ook als spätlese) en spätburgunders (drie varianten). Zeer sterke prijs-kwaliteitverhouding, blijft niet lang onopgemerkt!

Birgit Eichinger; Kamptal, Oostenrijk

Zeer smakelijke en herkenbare Grüner Veltliners zijn hét kenmerk van Birgit Eichinger, met de GV ‘Lamm Réserve’ als vlaggenschip. Maar vergeet haar Roter Veltliner en Riesling niet! Birgit geldt als een van de beste wijnmakers uit Oostenrijk en maakt deel uit van ’11 Fraue und Ihre Weine’. Q-Vignes voert haar wijnen al jaren en daar zijn we echt trots op!

Weingut Juris; Burgenland, Oostenrijk

Juris, in het Burgenland naast de Neusiedlersee, is bekend van zijn top Pinot Noirs. Steevast eindigen deze heerlijke wijnen zeer hoog in de Falstaff rankings. Naast de Pinot Noir ‘selection’ heeft Q-Vignes ook Zweigelt, Blaufränkisch en Rosé van Juris.

Domaine Fond Croze Frankrijk

Domaine Fond Croze is aa prachtig wijn domein uit de Rhone. Een zeer kundig stel wijnboeren met een prachtig assortiment wijnen.

Az. Agr. Cavalchina; Verona, Italië

Fijn, traditioneel wijnhuis met herkenbare Custoza en Custoza Superiore, Bardolino en Bardolino Superiore. Elegantie en verfijning gaan hier hand in hand…

Az. Agr. Torre d’Orti; Verona, Italië

Wijngaard van Cavalchina. Hier worden de Valpollicella wijnen gemaakt. Denk aan Rosso di Verona (Ripasso stijl), Ripasso, Morari en Amarone. Groot, groter, grootst… en lekker!

Domaine Fiumicicoli; Corsica, Frankrijk

Schitterend domain op het prachtige eiland Corsica. Waar eigenzinnigheid (zeg maar eigenwijsheid…), lokale druivenvariëteiten (Sciacarello, Niellucci e.d.) en eeuwenoude tradities samen komen in hun heerlijke wijnen; wit, rosé en rood. De moeite meer dan waard…

Mas Carlot – Chateau Paul Blanc; Costières de Nîmes, Frankrijk

Mas Carlot – Chateau Paul Blanc is een eeuwenoud chateau gelegen in de Costières de Nîmes. Costières de Nimes ligt in het zuidelijke deel van de Rhône Vallei. Meerdere generaties van de familie Blanc hebben hier eigenzinnige en voor de streek typische wijnen gemaakt. Sinds 1998 is zowel het chateau als de hele wijnproductie in handen van een jonge vrouw; Nathalie Mares-Blanc.

Naast de bekende ´C´ reeks (de Classics) in wit, rood en rosé voeren wij ook de top reeks Chateau de Carlot (rood en wit) en de onweerstaanbare Rosé L’irrisestible…

Olifantsberg Family Vineyard; Breedekloof, Zuid-Afrika

Jong wijnbedrijf, opgericht door Paul Leeuwerik uit Nederland, zo’n 10 jaar geleden. Onvermoeid streeft Paul naar kwaliteit en eigenheid van zijn variëteiten in de wijn. It pays off… in de laatste Old Mutual sleepten bijna al zijn wijnen prijzen in de wacht met als bekroning een gouden medaille voor de nieuwe Silhouette (Beste Syrah based wine 2013). Een voorrecht om zijn wijnen te voeren…