Wijnshop - Q-Vignes Wijnimport

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Wijn bestellen bij onze winkel nabij Utrecht

Wilt u wijn bestellen bij een wijnwinkel in de omgeving van Utrecht? Dan zit u bij Q-Vignes Wijnimport helemaal goed! In onze winkel in De Bilt, nabij Utrecht, kunt u wijn van hoge kwaliteit kopen die we zelf selecteren en importeren vanuit diverse landen. Hierbij wordt er gekeken naar de druifvariëteit, bodem en het klimaat van de wijngaard. Op deze manier ontstaat er een uniek, uitgesproken en uiteraard lekker wijnassortiment.

Keuze uit een breed assortiment wijn die u kunt bestellen bij onze winkel nabij Utrecht

Van een rosé tot een volle rode wijn en van een witte wijn tot een heerlijke dessertwijn: in de webshop van Q-Vignes Wijnimport uit Utrecht kunt u het allemaal kopen. U geniet van wijnen van de beste kwaliteit uit wijnstreken van verschillende landen, zoals Georgië, Spanje, Italië en Duitsland. U kunt de wijn bestellen in onze webshop, maar u deze ook simpelweg kopen in onze winkel, goed te bereiken vanuit Utrecht. Hier vertellen we u graag meer over de verschillende soorten wijn en helpen we u bij het maken van uw keuze. Wilt u een goede fles wijn cadeau geven of wilt u een wijnproeverij met hapjes organiseren? Ook daar helpen we u graag mee! Ga met ons in gesprek in onze winkel nabij Utrecht en laat u adviseren over welke wijn u het beste kunt kopen.

Haal uw bestelling af in onze winkel

Bekijk het aanbod in onze webshop en kies uw favoriete wijn! U kunt de wijn bestellen en thuis laten bezorgen, maar u kunt de wijn ook eenvoudig kopen onze winkel in De Bilt, nabij Utrecht. Voor vragen of advies neemt u contact met ons op. Bel ons op 06 27 229 697 of stuur een e-mail naar webshop@qvignes.nl.

Q-Vignes
Webshop

Q-Vignes Online is voor de liefhebbers van onze wijnhuizen Domaine Fiumicicoli, Domaine Fond Croze, Azienda Cavalchina, Weingut Knab, Weingut Juris, Weingut Birgit Eichinger en Bodegas Engueras de aangewezen plaats om direct uit onze voorraad te kopen.