Voor horeca - Q-Vignes Wijnimport

Voor
Horeca

Q-Vignes verdiept zich in de rol die de wijnkaart speelt in uw bedrijf: van wijn als margemaker tot wijn als onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie. En natuurlijk altijd als de ideale begeleider van de gerechten!

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Partner in uw business

Q-Vignes Wijnimport rekent vele horecabedrijven tot haar klantenkring. Ons doel, wijn met kwaliteit en authentiek karakter leveren tegen een gunstige prijs, past uitstekend bij de behoefte van eigentijdse horecabedrijven.

Full service

Het team van Q-Vignes is klein, waardoor wij onze klanten in de horeca een uitstekende en persoonlijke service kunnen bieden. Indien gewenst maken wij wijnkaarten in eigen beheer, met wijnen daarin die bij jouw menukaart, jouw bedrijf en doelgroep passen. Desgewenst drukken wij deze wijnkaart ook. En wordt (een gedeelte van) van de wijnkaart vernieuwd? Reken er dan op dat Q-Vignes zelf het personeel grondig traint en voorbereidt op het verkopen van de nieuwe wijnen.

Neem gerust via e-mail of telefoon contact op met Jan Giesbers voor een vrijblijvende kennismaking/proeverij: 06-2722 9697 of jan.giesbers@qvignes.nl.

Bekijk ons aanbod

Waar wordt onze wijn geschonken?

Onderstaande lijst is een greep uit de fijne horecazaken waar de wijnen van Q-Vignes worden geschonken. En daar zijn wij trots op!

De Zakkendrager

Een Frans Mediterraan restaurant op een unieke locatie in de historische binnenstad van Utrecht. De keukenbrigade werkt uitsluitend met dagverse producten zodat de hoge kwaliteit gewaarborgd is. Tevens volgen ze de seizoenen met onze wekelijks wisselende specialiteiten. U vindt ‘De Zakkendrager’ in het hart van Utrecht tussen de Oudegracht en het Vredenburg, in de Zakkendragerssteeg. Het restaurant ligt op loopafstand van het Centraal Station.

Restaurant Bis

Restaurant Bis is een sfeervol en gezellig restaurant in het centrum van Utrecht, met een Frans georiënteerde keuken en een steeds wisselende wijnkaart.
Bis ligt midden in één van de oudste en leukste winkelstraten in de historische binnenstad van Utrecht en heeft een prachtig uitzicht op de Domtoren en de Oude Gracht. Restaurant Bis is 7 dagen per week open voor lunch, diner, high tea en tapas of een gezellige borrel!

Het Muzieklokaal

Het Muzieklokaal is het eerste proeflokaal van Nederland waar je altijd klassieke muziek hoort. Als je wilt kun je spelenderwijs je muzieksmaak leren kennen. Het Muzieklokaal haalt klassieke muziek uit de traditionele context. En ze brengt het, met context, naar de horeca. In Het Muzieklokaal kun je naast luisteren ook proeven! Het is een proeflokaal in vele opzichten. Proef de muziek, de lokale producten, de lekkere wijnen en ervaar de combinatie van klank en smaak!

Je vindt Het Muzieklokaal op de Bemuurde Weerd OZ 13 in Utrecht. De Bemuurde Weerd is slechts 500 meter van de Neude en het pand heeft een heerlijk vrij uitzicht over het water! Ze zijn van dinsdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur open.

Herberg de Kop van ‘t Land

Herberg de Kop van ‘t Land ligt aan de Nieuwe Merwede én aan de rand van de Dordtse polders en Nationaal Park De Biesbosch. Kortom, u heeft de natuur binnen handbereik!

De kleinschalige opzet van het restaurant zorgt voor een ontspannen sfeer waarin volop aandacht is voor onze gasten. Chef Ewout kookt zonder vis en vlees. Ewout houdt van puur en ongecompliceerd, van krachtige smaken, zodat je de natuur proeft op je bord. Met verse, biologische producten maakt hij mooie smaakcombinaties die aangenaam verrassen. Lekker eten en goede wijn gaan hand in hand. Op de wijnkaart vind je een uitstekende selectie van mooie biologische wijnen.

Restaurant Prikkelz

In december 2010 is Prikkelz van start gegaan aan het Hint in Eersel. Prikkelz biedt haar gasten steeds nieuwe en gewaagde smaakcombinaties aan. Zij doet dit in een gemoedelijke sfeer, stijlvol en met een vleugje humor. Elke ontmoeting met Prikkelz wordt, op die manier, omgezet in een onvergetelijke, avondvullende belevenis.

Chef Dirk Zwerts geldt als een grote belofte in culinair Nederland…