Onze passie - Q-Vignes Wijnimport

Meer dan wijn

Q-Vignes Wijnimport bestaat sinds 1993 in De Bilt. Q-Vignes is opgericht door Cees Hamerslag en Tjeerd Dijkstra en is in september 2014 overgenomen door Jan Giesbers. Jan heeft uit passie de overstap gemaakt naar de wondere wijnwereld.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Jan in een aantal quotes:

“Wijn kent zoveel emotie en beleving. Wijn kan mensen echt blij maken en daar wil ik graag aan bijdragen”!

“Het leukste aspect blijft het adviseren van particulieren klanten en het meedenken met horeca ondernemers over de meest optimale invulling van hun wijnkaart”.

“Het zelfstandig ondernemerschap is een geweldige uitdaging waar ik elke dag weer van leer en geniet”.

Bekijk ons aanbod

Over onze wijnboeren

Q-Vignes Wijnimport selecteert en importeert rechtstreeks wijnen met karakter en authenticiteit van kleinschalige wijnboeren in onder andere Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland en Oostenrijk. Wij geloven in echte smaak die voortkomt uit het unieke van de wijngaard, druifvariëteit, bodem en klimaat.

Hiermee is ons wijnassortiment uniek, uitgesproken én lekker. Wij leveren wijn aan particulieren, restaurants, bedrijven en wijnwinkels. Advies op maat, excellente service, een flexibel team en scherpe prijzen kenmerken onze werkwijze. Zo geldt voor iedere doelgroep “Q-Vignes Wijnimport; meer dan wijn”.

Direct een inspirerend en persoonlijk advies

Ben je op zoek naar een lekkere rode wijn als cadeau? Zoek je een frisse witte wijn voor een borrel met vrienden, of een sprankelende rosé om daarmee de eerste zonnestralen te vieren? Of wil je weten welke wijn het beste smaakt bij eendenborst of jouw lasagne met dat ene lastige ingrediënt?

Dan ben je bij Q-Vignes Wijnimport altijd aan het juiste adres! Q-Vignes heeft een ruim aanbod kwaliteitswijnen waarover wij je graag adviseren. Deze wijnen importeren wij voor een groot deel zelf en kennen we dus heel goed. Hiermee zorgen wij voor unieke, exclusieve en ‘eigenwijze’ wijnen. Waarom? Omdat wij niet geloven in de zoveelste chardonnay, cabernet sauvignon of sauvignon blanc. Wij geloven in echte smaak die voortkomt uit het unieke van de wijngaard, bodem, klimaat en druifvariëteit. En wij geloven in het vakmanschap en de passie van goede wijnmakers. Want zeg nou zelf; zo’n wijn smaak toch altijd veel lekkerder!

Wij vinden het antwoord op elke vraag. Vul je wensen in en wij geven direct een passend wijnadvies. Kom langs in de Bilt of bel me voor allerlei vragen over wijn

Bel of schrijf Jan Giesbers 06-2722 9697 of jan.giesbers@qvignes.nl.