Voor bedrijven - Q-Vignes Wijnimport

Voor
Bedrijven

Een goede werksfeer, persoonlijk en informeel contact en de mogelijkheid stoom af te blazen na een inspannende week zijn belangrijk voor effectieve en succesvolle teams! Q-Vignes Wijnimport begrijpt dit als geen ander.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Een bedrijf voor uw bedrijf

Wij zijn niet alleen wijnimporteur, wij leveren wijn in de breedste zin van het woord. Wijnen voor uw receptie, een beurs, vrijdagmiddagborrel of een andere bijeenkomst. Wij zorgen dat alle tip-top in orde is.

Ook een wijnproeverij op locatie behoort tot de mogelijkheden. Een wijncursus voor uw personeel? Diverse bedrijven gingen u voor! Door een goede samenwerking met diverse cateringbedrijven is dit mogelijk in combinatie met een walking dinner of buffet.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kennismakingsgesprek.
Bel of schrijf Jan Giesbers 06-2722 9697 of jan.giesbers@qvignes.nl.

Bekijk ons aanbod

​Een uniek cadeau

Een mooie fles wijn is een prachtig cadeau om te geven. Q-Vignes levert aan vele bedrijven gepersonaliseerde wijngeschenkverpakkingen.

Niet alleen in december maar ook gedurende het jaar. Een houten kistje, bedrukt met bedrijfslogo en voorzien van een mooie fles, is hiervan een goed voorbeeld. Uw geschenk stellen wij graag op maat voor u samen. Wij leveren wijn in elke prijsklasse! 

Bel of schrijf Jan Giesbers 06-2722 9697 of mail: jan.giesbers@qvignes.nl.