Weingut Juris - Q-Vignes Wijnimport

Weingut Juris

Wanneer u op zoek bent naar kwaliteitswijnen van Oostenrijkse afkomst, dan is Weingut Juris een uitstekende keuze. Weingut Juris staat bekend om de hoge kwaliteit, traditie en innovatie. Juris is gelegen in het plaatsje Gols in Oostenrijk. Oostenrijkse wijnen zijn altijd waardevol! Bestel ze gemakkelijk op de website van Q-vignes of kom langs in de winkel in De Bilt.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Een zomerse rosé, fruitige Zwiegelt of een Pinot Noir van Weingut Juris

De Pinot Noir is het visitekaartje van Juris. De Oostenrijkse Weingut Juris heeft al vele onderscheidingen op wijngebied gewonnen. Deze wijn heeft een kersenrode kleur en geurt naar bosbessen, veenbessen en iets van toast. U vindt in de wijn prachtige spanning door mooi geïntegreerde zuren. Deze wijn gaat mooi samen met rode vleesgerechten, wildgerechten en paddenstoelen. Zweigelt is helder robijnrood en geurend naar donkere bessen. De wijn is te omschrijven als sappig, met zachte en ronde tannines. Harde kaassoorten, pasta’s en gevogelte smaken heerlijk bij een Weingut Juris Zweigelt.

Bekijk ons aanbod

Plaats eenvoudig uw online bestelling

U bestelt gemakkelijk de wijnen op onze website door ze in het winkelmandje te plaatsen. Er geldt een minimum bestelling van zes flessen. U kunt ervoor kiezen om de wijn in de winkel op te halen of tegen een vergoeding de wijn te laten bezorgen. Heeft u vragen? Dan beantwoorden wij ze graag wanneer u belt naar het telefoonnummer 06 27 229 697.