Weingut Knab - Q-Vignes Wijnimport

Weingut Knab

Weingut Knab richt zich op de druivenvariëteiten die het mooiste fruit opleveren, namelijk de weissergrauer en de spätburgunders. Het wijnbedrijf Knab is gevestigd in Baden en bestaat al 100 jaar. De liefde en het plezier in het maken van wijn is goed terug te vinden in de zuiverheid, levendigheid en concentratie van de wijnen. Het assortiment van Weingut Knab is bij Q-Vignes te vinden. Neemt u snel een kijkje op de website.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Een Weingut Knab voor elk gerecht

Staat er kalfszwezerik en groene asperges op het menu? Dan is de witte Burgunder van Weingut Knab een goede keuze. Deze wijn kenmerkt zich met een typerende bloemigheid en volle fruitsmaak. De wijn heeft een lange en intense afdronk. Bent u juist op zoek naar een wijn voor bij visgerechten? Dan is de Weingut Knab Grauer Burgunder Endinger Engelsberg Kabinett uit 2016 een goede keuze. Deze heerlijke volfruitige wijn heeft tonen van appel en peer gevolgd door een elegante afdronk. Een gastronomische wijn in optima forma. Weingut Knab en veel andere wijnen koopt u bij een echte wijnimporteur zoals Q-Vignes.

Bekijk ons aanbod

Geniet van heerlijke wijnen

Wij geven u graag persoonlijk advies wanneer u langskomt in onze winkel die van donderdag tot en met zaterdag geopend is. Maar ook online is het gehele assortiment van Weingut Knab te vinden. Plaatst de Duitse wijnen van Weingut Knab of andere kwaliteitswijnen met één klik in het winkelwagentje en uw bestelling wordt tegen een vergoeding thuisbezorgd. Boven de €100,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06 27 229 697.