Wijn cadeau geven - Q-Vignes Wijnimport

Wijn cadeau geven is altijd een goed idee

Een mooie fles wijn als cadeau geven aan een echte wijnliefhebber valt vaak goed in de smaak. Het kiezen van een heerlijke wijn is niet altijd eenvoudig. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende soorten. Bij Q-Vignes Wijnimport in De Bilt helpen wij u graag bij het vinden van de juiste wijn. Met ons uitgebreide assortiment vindt u altijd de perfecte wijn om cadeau te geven.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Kies de perfecte wijn om cadeau te geven aan een wijnliefhebber

Wanneer u op zoek bent naar een heerlijke wijn om cadeau te geven, is het handig om een aantal zaken op een rij te hebben. Houdt de persoon die de wijn ontvangt bijvoorbeeld van rode of witte en zoete of droge wijn? In ons assortiment vindt u wijnen van over de hele wereld. Zo hebben we onder andere een originele Bulgaarse Mavrud, een Weingut Juris uit Oostenrijk, een Konco Kvareli uit Georgië en een Cavalchina uit Italië.

Bekijk ons aanbod

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Heeft u de perfecte wijn gevonden om als cadeau te geven aan een echte wijnliefhebber? Plaats dan uw bestelling in onze webshop of breng een bezoek aan onze winkel in De Bilt. Heeft u hulp nodig bij het vinden van goede wijn? Bij Q-Vignes Wijnimport helpen we u graag verder! Neem telefonisch contact met ons op via 06 27 229 697 of stuur een e-mail naar webshop@qvignes.nl voor persoonlijk advies.