Wijn cadeau geven - Q-Vignes Wijnimport

Wijn cadeau geven

Een mooie wijn als cadeau geven aan een echte wijnliefhebber valt vaak goed in de smaak. Het kiezen van een heerlijke wijn is niet altijd eenvoudig. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten wijn. Bij Q-Vignes Wijnimport helpen wij u graag bij het vinden van de juiste wijn. Met ons uitgebreide assortiment vindt u altijd de perfecte wijn om als cadeau te geven.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Dé perfecte wijn cadeau geven aan een liefhebber

Wanneer u op zoek bent naar een mooie wijn om cadeau te geven, is het handig zijn om een aantal zaken op een rij te hebben. Houdt de persoon die de wijn ontvangt bijvoorbeeld van rode of witte en zoete of droge wijn? In ons assortiment vindt u wijnen van over de hele wereld. Zo hebben wij onder andere een originele Bulgaarse Mavrud, een Weingut Juris uit Oostenrijk, een Marques de Murrieta uit Spanje en een Vale da Capucha uit Portugal.

Bekijk ons aanbod

Neem contact op voor deskundig advies

Heeft u de perfecte wijn gevonden om als cadeau te geven aan een echte wijnliefhebber? Plaats dan uw bestelling in onze webshop of breng een bezoek aan onze winkel in De Bilt. Heeft u wat hulp nodig bij het vinden van een goede wijn? Bij Q-Vignes Wijnimport helpen we u graag verder! Kom langs in onze winkel, neem telefonisch contact met ons op via 06 27 229 697 of stuur een e-mail naar webshop@qvignes.nl voor persoonlijk advies.