Wijnwinkel De Bilt - Q-Vignes Wijnimport

De echte wijnliefhebber komt naar de wijnwinkel in De Bilt

Organiseert u binnenkort een etentje, gaat u op bezoek bij vrienden en wilt u een presentje meenemen of bent u gewoon een echte wijnliefhebber? Q-Vignes, dé wijnwinkel in de Bilt, helpt u graag bij het vinden van de juiste wijn. Deze wijnspecialist in de buurt van Utrecht werkt samen met de wijnhuizen Domaine Fiumicicoli, Domaine Fond Croze, Azienda Cavalchina, Weingut Knab, Weingut Juris, Weingut Birgit Eichinger en Bodegas Engueras. Door deze sterke samenwerking is het mogelijk om direct uit voorraad de gewenste wijn te kopen.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Rechtstreekse import van kleinschalige wijnboeren

Met zorg en liefde selecteren en importeren we wijn met karakter rechtstreeks van kleinschalige wijnboeren uit onder andere Frankrijk, Italië, Portugal en Duitsland. Wij geloven in échte smaak die voortkomt uit het unieke van de wijngaard, druifvariëteit, bodem en klimaat. Wanneer al deze omstandigheden perfect zijn, kan de perfecte wijn gemaakt worden. U, als wijnliefhebber, restauranteigenaar, ondernemer of eigenaar van een wijnwinkel, bent dus altijd verzekerd van optimale kwaliteit!

Bekijk ons aanbod

Pure, eerlijke, maar vooral lekkere wijn tegen een scherpe prijs

Elke twee weken profiteert u van nieuwe aanbiedingen van de wijnspecialist uit de omgeving van Utrecht. Houd onze nieuwspagina dan ook goed in de gaten en bestel uw wijn tegen een scherpe prijs! Laat uw bestelling tegen een kleine vergoeding bezorgen of haal uw bestelling gratis af in onze wijnwinkel in De Bilt. Plaatst u een bestelling boven de €100,-? Dan bezorgen wij uw bestelling kosteloos op de gewenste locatie. Graag tot ziens bij Q-Vignes!