Domaine Fiumicicoli - Q-Vignes Wijnimport

Domaine Fiumicicoli

Domaine Fiumicicoli is een Corsicaanse wijnsoort uit Frankrijk. De smaken kunnen omschreven worden als vernieuwend, origineel en lekker anders. Corsica telt drie gemeenschappelijke appellaties die bij ‘Corse’ horen. Dit zijn Figari, Porto Vecchio en Sartène. Fiumicicoli is een rivier waar ook de wijngaarden het Domaine liggen. Ontvangt u graag advies over de Domaine Fiumicicoli? Q-Vignes adviseert u graag.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Een Domaine Fiumicicoli voor iedere gelegenheid

U heeft keuze uit een witte wijn, rode wijn en een rosé. De witte wijn, gemaakt van 100% Vermentino, heeft een heldergele kleur met groene nuances. De wijn geurt naar witte bloemen en citrusfruit, zoals grapefruit. Dat proeft u goed terug. De wijn is te omschrijven als levendig, aromatisch en goed in evenwicht. Bij visgerechten beleeft u een optimale smaak. De rode wijn is kruidig qua geur, die bijzonder fris is en doet denken aan krokant fruit. Het sterke karakter heeft hij te danken aan de smakelijke nuances van rode bessen en kersen. Bij lamsbout en verschillende soorten rood vlees en kazen smaakt deze Domaine Fiumicicoli voortreffelijk. Als laatste in het assortiment hebben we de rosé die van 100% Sciaccarello gemaakt is. Dit betekent ‘Schattig onder de tanden’. De kleur van deze rosé is zalmroze en de smaken die overheersen zijn mango en passievrucht. De wijn kan omschreven worden als een volle, zijdezachte wijn met een plezierige lengte.

Bekijk ons aanbod

Vind de wijn die bij u past

Bent u benieuwd geworden naar deze Corsicaanse wijnen? U bestelt ze gemakkelijk per zes op de website van Q-Vignes. Ontvangt u liever wat advies of bent u op zoek naar andere wijnsoorten, bijvoorbeeld rode wijn uit Duitsland, of een witte wijn uit Oostenrijk? U kunt ons bellen op het telefoonnummer 06 27 229 697 of kom langs in onze winkel. Onze wijnen laat u ook eenvoudig thuisbezorgen.