Rode wijn van originele wijnboeren uit Duitsland

Bent u op zoek naar een goede fles rode wijn uit Duitsland? Bij Q-Vignes Wijnimport selecteren én importeren we zelf een groot deel van onze wijnen rechtstreeks van wijnboeren uit onder andere Duitsland. U koopt bij ons dan ook alleen kwaliteitswijnen. Of u nu voor uw restaurant, wijnwinkel, bedrijf of als particulier geïnteresseerd bent in onze rode wijn uit Duitsland, wij staan graag voor u klaar.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen rekenen wij geen verzendkosten.

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Heerlijke rode wijn gemaakt met vakmanschap en passie uit Duitsland

Wij hebben originele rode wijn van wijnmakers uit Duitsland, zoals Weingut Knab. Onder andere op het gebied van Spätburgunders is Weingut Knab een van de beste wijnmakers in heel Duitsland. Wij geloven in de authentieke smaak die goede wijnmakers met passie en uitstekend vakmanschap creëren. Wij selecteren zelf de wijn die u in ons assortiment bestelt. Op deze manier kunnen wij wijn van uitstekende kwaliteit garanderen.

Bekijk ons aanbod

Vraag naar het verhaal achter de wijn

Bent u van plan om rode wijn uit Duitsland te kopen in onze winkel? Dan raden wij u aan om te vragen naar het verhaal achter de wijn. Onze experts nemen u graag mee in het verhaal en vertellen u alles over de wijnen. Voor vragen over onze wijnen komt u langs in onze winkel in De Bilt. Ook heeft u de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen via 06 27 229 697 of om een e-mail te sturen naar webshop@qvignes.nl. Wij geven graag antwoord op al uw vragen.