Rode wijn Duitsland - Q-Vignes Wijnimport

Rode wijn van originele wijnboeren uit Duitsland

Bent u op zoek naar een goede fles rode wijn uit Duitsland? Bij Q-Vignes Wijnimport in De Bilt selecteren én importeren we zelf een groot deel van onze wijnen rechtstreeks van wijnboeren uit onder andere Duitsland. U koopt bij ons dan ook alleen kwaliteitswijnen. Of u nu voor uw restaurant, wijnwinkel, bedrijf of als particulier geïnteresseerd bent in onze rode wijn uit Duitsland, wij staan graag voor u klaar.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Heerlijke rode wijn gemaakt met vakmanschap en passie in Duitsland

Wij hebben originele rode wijn van ervaren wijnmakers uit Duitsland, zoals Weingut Knab. Onder andere op het gebied van Spätburgunders is Weingut Knab een van de beste wijnmakers van Duitsland. Wij geloven in de authentieke smaak die deze goede wijnmakers met passie en uitstekend vakmanschap creëren. Wij selecteren zelf de wijn die u in ons assortiment bestelt. Op deze manier kunnen wij deze wijn, bijvoorbeeld rode wijn uit Duitsland, van uitstekende kwaliteit garanderen.

Bekijk ons aanbod

Vraag naar het verhaal achter de wijn

Bent u van plan om rode wijn uit Duitsland te kopen in onze winkel of in onze webshop? Dan raden wij u aan om te vragen naar het verhaal achter de wijn. Onze experts nemen u graag mee in het verhaal en vertellen u alles over de wijnen. Voor vragen over onze wijnen komt u naar onze winkel in De Bilt. Ook heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen via 06 27 229 697 of om een e-mail te sturen naar webshop@qvignes.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen!