Birgit Eichinger - Q-Vignes Wijnimport

Birgit Eichinger

Birgit Eichinger staat bekend als één van de tien beste wijnmakers van het Oostenrijkse Kamptal, het mooiste gebied voor frisse, kruidige Grüner Veltliners. Dit familiebedrijf maakt wijnen die elegantie en lichtvoetigheid van de Grüner Veltliner combineren met een volle en complexe smaak. De wijn smaakt lekker bij de borrel, maar ook bij een goede salade en allerlei visgerechten. Wilt u de smaak van deze wijn beleven? Q-Vignes is sinds 1993 de wijnimporteur in De Bilt. Of u op zoek bent naar een cadeau of naar een mooie wijn voor uzelf. Bij Q-Vignes krijgt u altijd inspirerend en persoonlijk advies.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Birgit Eichinger voor elk moment van de dag

Door de zachte persing van de druiven en een fermentatie op RVS smaakt de wijn fris en zuiver en is hij laag in alcohol. De Birgit Eichinger is geschikt als aperitief, bij een hoofdgerecht, maar ook als dessertwijn. Omdat de wijn rond en strak is, is de wijn op elk moment en bij elke gelegenheid een goed plan. Of u nu een Grüner, Riesling of Roter drinkt, u zult geen spijt krijgen van uw aankoop. De absolute top Grüner Veltliner van Birgit Eichinger is wel de Erste Lage. De vergisting en rijping van de druiven vinden in de Kammerner van 1000 liter plaats. De eikenhouten vaten zijn hier uitermate geschikt voor en dat proeft u. Bekijk het hele assortiment van Birgit Eichinger op de webshop van Q-Vignes.

Bekijk ons aanbod

Geniet van heerlijke wijnen

Bestel het hele assortiment van Birgit Eichinger gemakkelijk online op onze website. Laat uw bestelling tegen een vergoeding bij u thuis bezorgen of haal het gratis op in onze winkel. Plaatst u een bestelling boven de €100,-? Dan leveren wij de bestelling gratis bij u thuis. Heeft u vragen of kunt u wel advies gebruiken, bijvoorbeeld over andere Bulgaarse wijnen, Oostenrijkse wijnen zoals Weingut Juris of Duitse wijnen zoals Weingut Knab? U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 06 27 229 697.