Olifantsberg wijn - Q-Vignes Wijnimport

Olifantsberg Family Vineyards, Chenin Blanc 2015

Wanneer u op zoek bent naar Olifantsberg wijn, raden we aan om de Chenin Blanc uit 2015 eens te proberen. Deze witte wijn is geproduceerd op de Olifantsberg Family Vineyards in Zuid-Afrika, in de wijnregio Breedekloof. Bij Q-Vignes Wijnimport kunt u deze voortreffelijke wijn eenvoudig online of in onze winkel bestellen!

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Kies voor de Chenin Blanc Olifantsberg wijn

De zeer zuivere 100% Chenin Blanc uit onze winkel in De Bilt is gemaakt van stokken die ouder zijn dan 25 jaar. De druiven groeien op een leisteenachtige ondergrond, wat de wijn een fijne mineraliteit meegeeft. Natuurlijke gisting is uitgevoerd in combinatie met 2.000 liter foudres, gebruikte vaten en roestvrijstalen tanks, waarbij de wijn Sur Lie (dus op zijn eigen droesem) voor een periode van negen maanden heeft gerijpt. De wijn heeft een lichtgele kleur met een zweem van groen. Daarnaast heeft de Chenin Blanc een heerlijk frisse geur van limoen, grapefruit en mango. In de mond heeft deze witte wijn een heerlijk sappige, frisdroge smaak van citrusfruit. De wijn is heerlijk om zo te drinken, maar gaat ook prima bij wat rijkelijke visgerechten.

Bekijk ons aanbod

Bestel online of kom langs in onze winkel in De Bilt

Wanneer u deze wijn van Olifantsberg bij ons koopt, krijgt u veel wijn voor uw geld! U bestelt de wijn eenvoudig in onze webshop, maar bent ook van harte welkom in onze winkel. Hier vertellen onze experts u graag meer over deze Olifantsberg wijn. Ook kunt u bij vragen altijd contact met ons opnemen. U bereikt ons via 06 27 229 697 en webshop@qvignes.nl.