Wijnhandel Bilthoven - Q-Vignes Wijnimport

Wijnhandel Bilthoven

Wijnhandel Q-Vignes in Bilt, omgeving Bilthoven, importeert en selecteert zelf de wijnen op karakter en authenticiteit. Bij de selectie kijken we naar de druifvariëteit, bodem en klimaat van de wijngaard. Landen waar wij onze wijnen vandaan halen zijn onder andere Spanje, Frankrijk, Italië en Duitsland. Ons wijnassortiment is te omschrijven als uniek, uitgesproken én lekker. Of u nu een particulier bent of bedrijf heeft, wij leveren de beste wijnen. Ook aan wijnwinkels en restaurants leveren wij de door u uitgekozen wijnen uit de wijnhandel in omgeving Bilthoven. Bekijkt u online het wijnassortiment en bestel gemakkelijk en snel uw favoriete wijnen.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

De wijnhandel in omgeving Bilthoven is meer dan alleen een wijnhuis

Of u nu op zoek bent naar een goede wijn voor uzelf of om cadeau te geven, wij adviseren u graag. Geen vraag is te gek of wij vinden samen met u het juiste antwoord. De deskundige medewerkers van ons wijnhuis uit Bilthoven delen graag hun kennis met u. Naast dat u natuurlijk wijn bij ons kunt kopen, zowel in de winkel als online, kunt u ons ook inschakelen voor het organiseren van een wijnproeverij. Geheel afgestemd op uw wensen kunt u in ons wijnhuis ontspannen en genieten van de lekkerste wijnen en heerlijke hapjes in goed gezelschap. Bij ons in de wijnhandel in Bilthoven of op een door u uitgekozen locatie verzorgen wij wijnproeverijen. Informeel of formeel, alles is mogelijk!

Bekijk ons aanbod

Ga met ons in gesprek en ontvang advies

Laat u adviseren en neem door de experts van ons wijnhuis in Bilt, in Bilthoven, en neem contact met ons op. Wij horen graag wat wij als wijnhandel in omgeving Bilthoven voor u kunnen betekenen. Voor vragen bereikt u ons door te bellen naar het telefoonnummer 06 27 229 697. Onze enthousiaste medewerkers uit Bilthoven heten u van harte welkom bij ons karakteristieke wijnhuis.