Wijnproeverij Utrecht - Q-Vignes Wijnimport

Een heerlijke wijnproeverij in de omgeving van Utrecht

Wilt u een wijnproeverij reserveren bij u in de buurt van Utrecht? Bij Q-Vignes Wijnimport in De Bilt, nabij Utrecht, kunt u de lekkerste wijn proeven tijdens een wijnproeverij. In een paar uur leert u van alles over de wijnen die u proeft. Zowel in onze winkel als op een door u gewenste locatie is een wijnproeverij mogelijk. Wilt u een wijnproeverij met een specifiek thema reserveren in de buurt van Utrecht, bijvoorbeeld op een informele manier of juist met een educatieve instelling? Bij ons is het allemaal mogelijk! De proeverijen combineren we desgewenst met heerlijke hapjes die bij de wijnen passen.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Kies voor een leerzame wijnproeverij in de buurt van Utrecht

Wat is er gezelliger dan onder het genot van een glas wijn meer te weten te komen over allerlei wijnsoorten? Heeft u binnenkort bijvoorbeeld iets te vieren of bent u op zoek naar een leuk personeelsuitje? Dan is het reserveren van een wijnproeverij in de buurt van Utrecht een uitstekende optie! Leer over de wijnen uit Zuid-Afrika, zoals de wijnen van Olifantsberg, de Azienda Agricola Cavalchina en Torre d’Orti uit Italië, de Weingut Knab uit Duitsland en de Domaine fiumicicoli uit Corsica. Kies voor een ontspannend uitje dat geheel voldoet aan uw wensen!

Bekijk ons aanbod

Geef een wijnproeverij cadeau

Kent u een echte wijnliefhebber en wilt u hem of haar een wijnproeverij cadeau geven? Of wilt u als bedrijf nabij Utrecht uw medewerkers een wijnproeverij geven als beloning voor hun goede werk? Ook dan kunt u bij onze wijnhandel terecht. Verras uw medewerkers, vrienden of geliefde door ze de lekkerste wijnen te laten proeven bij onze winkel in Utrecht. Als u kiest voor een wijnproeverij als cadeau kunt u niet alleen de heerlijkste wijnen proeven, maar leert u op een ontspannen manier alles over verschillende soorten wijn.

Neem contact met ons op om een wijnproeverij te reserveren

Heeft u interesse in een wijnproeverij en wilt u deze graag reserveren? Of wilt een wijnproeverij cadeau geven? Voor het maken van een afspraak belt u naar 06 27 229 697 of stuurt u een e-mail naar webshop@qvignes.nl. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om in onze winkel in De Bilt langs te komen voor het maken van een afspraak. Wij organiseren graag een originele wijnproeverij in de buurt van Utrecht voor u. Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden van het reserveren van een wijnproeverij bij u in de buurt, kunt u ook contact met ons opnemen. Laat uw vriend of vriendin ook de lekkerste wijn proeven bij dé wijnwinkel in de buurt van Utrecht en kies ervoor om een wijnproeverij cadeau te doen.