Wijnproeverij Utrecht - Q-Vignes Wijnimport

Een heerlijke wijnproeverij in omgeving Utrecht

Wilt u een wijnproeverij reserveren bij u in de buurt van Utrecht? Bij Q-Vignes Wijnimport organiseren wij regelmatig met en voor onze klanten een wijnproeverij in de buurt van Utrecht. In een paar uur leert u van alles over de wijnen die u proeft. Zowel in de winkel als op een door u gewenste locatie organiseren wij wijnproeverijen. Wilt u een specifiek thema aan de wijnproeverij in de buurt van Utrecht geven, bijvoorbeeld op een informele manier of juist met een educatieve instelling? Bij Q-Vignes Wijnimport is het allemaal mogelijk! De proeverijen combineren wij desgewenst met heerlijke hapjes. Bent u benieuwd geworden? Neemt u dan snel contact met ons op en geef bij het reserveren van uw wijnproeverij aan wat uw wensen zijn.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Een wijnproeverij in omgeving Utrecht waar u op een ontspannen manier leert over wijn

Wat is er gezelliger dan onder het genot van een glas wijn meer te weten te komen over allerlei wijnsoorten? Heeft u binnenkort iets te vieren of bent u op zoek naar een leuk personeelsuitje? Denkt u dan vooral aan het reserveren van een wijnproeverij in de buurt van Utrecht. Leer over de wijnen uit Zuid-Afrika, zoals wijnen van de Olifantsberg Family Vineyards, de Azienda Agricola Cavalchina en Torre d’Orti uit Italië, de Weingut Knab uit Duitsland en de Domaine Fond Croze uit Frankrijk. Een ontspannend uitje dat geheel voldoet aan uw wensen!

Bekijk ons aanbod

Eenvoudig uw wijnproeverij reserveren

Heeft u interesse in een wijnproeverij en wilt u deze graag reserveren? Voor het maken van een afspraak belt u naar het telefoonnummer 06 27 229 697 of stuurt u een e-mail naar webshop@qvignes.nl. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om in onze winkel langs te komen. Wij organiseren graag voor u een originele wijnproeverij in de buurt van Utrecht. Heeft u vragen of wilt u graag wat meer informatie over de mogelijkheden van een wijnproeverij bij u in de buurt? Neem ook dan telefonisch contact met ons op.