Wijnproeverij met hapjes - Q-Vignes Wijnimport

Wijnproeverij met hapjes

Q-Vignes Wijnimport organiseert regelmatig een wijnproeverij gecombineerd met diverse hapjes. Deze culinaire proeverij vindt plaats in onze winkel in De Bilt of op een door u gewenste (kantoor)locatie. Heeft u speciale wensen, zoals een bepaald thema of een informele of juist een educatieve setting? Geef uw wensen door aan onze experts en bespreek de mogelijkheden. Heeft u tijdens de proeverij een heerlijke wijn geproefd? Vraag dan de naam en bestel deze eenvoudig in onze winkel of online.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Combineer een wijnproeverij met diverse hapjes

Tijdens een wijnproeverij van Q-Vignes Wijnimport proeft u niet alleen verschillende wijnen, maar leert u er ook van alles over. Wilt u uw verjaardag een keer op een andere manier vieren en kunt u genieten van een heerlijk glas wijn? Dan is een culinaire proeverij dé uitkomst! In een ontspannen sfeer geniet u van verschillende heerlijke smaken. U kunt bij ons terecht als particulier, maar ook als bedrijf. Wij verzorgen namelijk graag een wijncursus voor uw personeel, maar u kunt ook een wijnproeverij cadeau geven. Naast een wijnproeverij met diverse hapjes behoort ook een walking dinner of buffet tot de mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod

Kies voor een culinaire proeverij bij u op locatie

Wilt u een culinaire proeverij bijwonen in onze winkel? Of wilt u een wijnproeverij met verschillende hapjes bij u op locatie organiseren? Wij combineren onze wijnproeverijen graag met de lekkerste hapjes, zodat u geniet van een smaaksensatie. Wanneer u interesse heeft in een culinaire proeverij, neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar 06 27 229 697 of door een e-mail te sturen naar webshop@qvignes.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in De Bilt voor meer informatie.