Wijnwinkel Utrecht - Q-Vignes Wijnimport

Wijnwinkel Utrecht

Dé wijnwinkel in omgeving Utrecht, Q-Vignes, is van donderdag tot en met zaterdag geopend. Hier vindt u een breed assortiment aan wijnen uit bijvoorbeeld Spanje, Italië, Duitsland, maar ook Zuid-Afrika. De wijnen die wij importeren en selecteren zijn afkomstig van kleinschalige wijnboeren. Tijdens het selecteren van de wijn kijken wij naar de druifvariëteit, bodem en klimaat van de wijngaard. Hierdoor is ons assortiment uniek, uitgesproken én lekker. Aan zowel bedrijven, particulieren, restaurants als wijnwinkels leveren wij wijn. Onze werkwijze is te omschrijven als flexibel, met scherpe prijzen, excellente service en advies op maat.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Advies op maat bij de wijnwinkel in omgeving Utrecht

Wanneer u langskomt in onze winkel in De Bilt, bent u verzekerd van persoonlijk en inspirerend advies. Samen met u zoeken wij de wijn uit waar u naar op zoek bent. Wilt u weten welke wijn goed smaakt bij vleesgerechten of juist bij visgerechten? De deskundige medewerkers weten u alles te vertellen over de wijnen. In onze wijnhandel in omgeving Utrecht vinden wij het antwoord op elke vraag. Uw favoriete wijnen bestelt u natuurlijk ook eenvoudig in onze webwinkel.

Bekijk ons aanbod

Meer dan alleen een wijnhandel in omgeving Utrecht

Wist u dat wij ook wijnproeverijen verzorgen? In de wijnwinkel in omgeving Utrecht of op een door u uitgekozen locatie. Alles is mogelijk! Samen met u bespreken wij graag uw wensen wat betreft de wijnproeverij. Zijn er misschien specifieke wijnen waar u meer over te weten wilt komen? En moet de wijnproeverij in de wijnwinkel in omgeving Utrecht een educatief karakter hebben? Laat het ons vooral weten en wij organiseren een wijnproeverij waar u heerlijk kunt ontspannen en echt iets leert over wijn. Wilt u invloed hebben op het assortiment van onze wijnhandel in omgeving Utrecht? Dat kan! U kunt namelijk deelnemen aan het ‘Proefpanel’ dat iedere maand bijeenkomt om nieuwe wijnen te proeven. Gezamenlijk beslist het proefpanel of de wijn wel of niet opgenomen wordt in het assortiment van de wijnhandel in omgeving Utrecht. Heeft u interesse? U kunt mailen naar webshop@qvignes.nl of bel naar 06 27 229 697. Ook voor al uw vragen kunt u naar dit nummer bellen.