Italiaanse wijn kopen - Q-Vignes Wijnimport

Italiaanse wijn kopen

Wilt u heerlijke Italiaanse wijn kopen? Dan heeft u bij Q-Vignes Wijnimport in De Bilt keuze uit verschillende soorten wijnen van excellente kwaliteit. Wij selecteren en importeren wijnen met karakter en authenticiteit van kleinschalige wijnboeren uit onder andere Italië, Frankrijk en Spanje. Bij het selecteren van de wijnen kijken we naar de druifvariëteit, bodem en het klimaat. Ons assortiment is uniek en uitgesproken!

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Italiaanse wijn kopen in onze winkel met een ruim assortiment

Of u nu witte of rode Italiaanse wijn wilt kopen, bij Q-Vignes Wijnimport vindt u wat u zoekt. Wilt u een rode zomerwijn? Probeer de Torre D’orti of misschien de Terre Allegre Sangiovese IGT uit 2016. Dit is een frisse en fruitige rode wijn die elegant en delicaat in de neus is, met aroma’s van rood fruit. Of wat dacht u van de Azienda Agricola Cavalchina Bardolino Chiaretto uit 2016? Dit is de bekende Bardolino, maar dan als rosé! Speciaal voor Chiaretto worden de druiven twee weken eerder geplukt om zo meer frisheid aan de wijn toe te voegen. De zachte en elegante rosé heeft een kruidige en karaktervolle afdronk. Bij een frisse salade, pizza of vitello tonnato smaakt deze rosé heerlijk. Echt een zomerse topper! Bent u meer op zoek naar een volle witte wijn? Dan is de Azienda Agricola Cavalchina of de La Prendina Pinot Grigio uit 2015 een uitstekende keuze. Deze laatste wijn is aromatisch, fris en fruitig met een heerlijke volle smaak, omdat de wijn uit 100% Pinot Grigio druiven bestaat.

Bekijk ons aanbod

Bestel uw wijn eenvoudig online

Italiaanse wijn kopen, doet u bij ons eenvoudig online! Plaats uw bestelling in onze webshop en laat de wijn thuisbezorgen. Ook kunt u uw bestelling afhalen in onze winkel in De Bilt. Of u nu op zoek bent naar een mooi cadeau of gewoon een heerlijke wijn omdat u visite krijgt, wij adviseren u graag. Heeft u vragen over het kopen van Italiaanse wijn? Bel ons dan op 06 27 229 697 of stuur een e-mail naar webshop@qvignes.nl.