Wijn bestellen Utrecht - Q-Vignes Wijnimport

Wijn bestellen bij onze winkel nabij Utrecht

Wilt u wijn bestellen bij een wijnwinkel in de omgeving van Utrecht? Dan zit u bij Q-Vignes Wijnimport helemaal goed! In onze winkel in De Bilt verkopen we kwaliteitswijnen die we zelf selecteren en importeren vanuit diverse landen. Hierbij wordt er gekeken naar de druifvariëteit, bodem en het klimaat van de wijngaard. Op deze manier ontstaat er een uniek, uitgesproken en uiteraard lekker wijnassortiment.

Gratis verzending - Vanaf 12 flessen
€ 9,00 verzendkosten bij 6 flessen

Gegarandeerd genieten - Niet lekker? Geld terug! Wijn ontdekken wordt leuk.

Speciale prijs - Dankzij nauwe samenwerking met onze wijnboeren.

Keuze uit een breed assortiment wijn die u kunt bestellen bij onze winkel nabij Utrecht

Van een rosé tot een volle rode wijn en van een witte wijn tot een heerlijke dessertwijn: in de webshop van Q-Vignes Wijnimport vindt u gegarandeerd wat u zoekt. U geniet van wijnen van de beste kwaliteit uit wijnstreken van verschillende landen, zoals Georgië, Spanje, Italië en Duitsland. U kunt de wijn bestellen in onze webshop, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel, goed te bereiken vanuit Utrecht. Hier vertellen we u graag meer over de verschillende soorten wijn en helpen we u bij het maken van uw keuze. Wilt u een goede fles wijn cadeau geven of wilt u een wijnproeverij organiseren? Ook daar helpen we u graag mee!

Bekijk ons aanbod

Haal uw bestelling af in onze winkel

Bekijk het aanbod in onze webshop en kies uw favoriete wijn! U kunt de wijn bestellen en thuis laten bezorgen, maar u kunt uw bestelling ook afhalen in onze winkel in De Bilt, nabij Utrecht. Voor vragen of advies neemt u contact met ons op. Bel ons op 06 27 229 697 of stuur een e-mail naar webshop@qvignes.nl.